2017-02-07 07:31:40• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Oroszlán - Nehéz helyzetben érzi magát

Napi horoszkóp február 7-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Kisebb egészségügyi problémái lehetnek. Próbáljon ki egy új étrendet, válogasson hozzá recepteket. A vitamindús táplálkozás most különösen fontos lenne!

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Hold a Rák jegyében áll. Vegye észre az önnek küldött jeleket, és válaszoljon is rá! Ha így tesz, egy kellemes, szívet melengető kalandban lehet része. Ha azonban nem elég gyors, akkor az illető hamarosan más karjaiban köt ki…

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Dolgozza fel és rendszerezze azt a nagy halom iratot, ami az utóbbi időben gyűlt össze az íróasztalán. Annak is itt az ideje, hogy elrendezze a vitás kérdéseket a kollégáival vagy a családtagjaival. Ne nehezítse a saját életét!

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Jól indul a napja, és még a munkájában is örömet találhat. Az utóbbi időben mintha egy darálóba került volna, túl sok volt az örömtelen rutinfeladata. Ma ez megváltozni látszik. Végre használhatja a kreativitását.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Nehéz helyzetben érzi magát: súlyos gondolatok gyötrik, és még a családtagjai körében sem talál vigaszt. Valahogy ma nincsenek egy hullámhosszon, senki nem akarja megérteni. Ilyenkor van szükség egy jó barátra. Keresse meg!

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Pénzügyi helyzetét meglehetősen bizonytalannak érzi. Pedig nem kellene, hogy így legyen. Próbáljon meg megoldást, új lehetőségeket találni, most támogatnák ebben a csillagok! Egy jó barát is segíthet, de vannak ismeretlen segítői is.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Valamiért nagyon félt a mai naptól: most kiderülhet, alaptalanul. A nap ugyan tartogat buktatókat, de korántsem olyan leküzdhetetleneket, mint amilyennek vélte őket. Sok minden történhet önnel, ami teljes embert kíván. Készüljön rá!

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Egy futó kapcsolata ma új megvilágításba helyeződhet. Új perspektívák alakulnak az életében, és ezzel együtt új energiák is áramlanak bele. Ma vidámnak, fiatalosnak és erősnek érzi magát, még ha túl is van az élete delén.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A munkahelyén most igazán sok teendő várja. Nem baj, amit most túlórázásban belead, azt valamilyen formában hamarosan visszakaphatja. Előléptetés, vagy plusz szabadnap, esetleg pénz formájában – a hála nem marad el.

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Hold a Rák jegyében áll. Ma különösen a kommunikációval kapcsolatos dolgok fognak jól sikerülni. Igyekezzen elébe menni a várható eseményeknek, mert vannak változások. Ne vegyen a szívére semmit, mert azzal árthat az egészségének.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Lelkesedéssel keresi az új élményeket, szeretne kiszabadulni a hétköznapok egyhangúságából. Elképzelhető, hogy új szerelmi kapcsolata kezdődik, de önnek kell megtennie a kezdő lépést.

Halak: II. 19. - III. 20.
Ma szinte ólomlábakon jár az idő, ha kedvetlenül lát feladataihoz. Ami nem megy, azt ne erőltesse! Keresse a változatosságot és az izgalmakat, amelyek lelkesítik.

(Astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: